Allview X1 Soul

Azi, in ultima zi a lunii octombrie, cel mai mare jucator (producator) roman de pe piata de IT&C, a lansat X1 Soul primul smartphone single SIM .

X1-Soul_Semiprofil_2 Noutatea consta in design-ul unibody, procesor Quard Core de 1,5GHz, memorie Flash de 32GB. , dispaly japonez JDI Full HD, o camera foto de 15 si una de 5 MPI si-o memorie RAM de 2GB.

Noul device dispune de un ecran de 5 inchi cu o protecti Gorilla Class, a carui grosime este de 7,9mm.

Noul smartphone ruleaza cu un sistem Android de 4.2. Jelly Bean.

X1-Soul-front-backDeci, sunt dotari de top, pentru un telefon ultra performant.

Dupa cum va spuneam mai sus, telefonul asta are doua camere foto, pe langa functiile standard, precum filmarea in Full HD, mai dispune si de alte functii cum ar fi: picture clear, fotografiere hands free.

Designul, de care v-am spus la inceputul articolului, este combinatia dintre tehnologia de varf a computerelor si precizia specialistilor, prin utilizarea tehnologiei CNC.

Alliew X1 Soul – este realizat cu tehnologii de top. care contribuie la cresterea performantei energetice cu pana la 30 la %.

Acum, sa va zic cateva cuvinte si depre producator. Alliew este unul dintre producatori autohtoni, care si-a inceput activitatea in anul 2002, cu un obiect de activitate destul de ambitios, la acel moment …productia si distributia de tablete si  smartphone-uri. Acest brand avand o dezvoltare fulminanta.

Din blogosfera romaneasca sa uram bun venit  X1 Soul si sa vizionam in continuare, impreuna videoclipul de prezentare, pe care l-am atasat mai jos!

Lasă un comentariu